ÉLJ MEG A MŰVÉSZETEDBŐL!

Avagy hogyan lehet egy hobbyművészből hivatásos, elismert alkotóművész?


Szabadság, önállóság, biztos egzisztencia - saját művészetünkből.

Lehetséges-e, vagy csak egy elérhetetlen délibáb? E-könyv


Azért írtam meg ezt a könyvet, mert az utóbbi időben nagyon sok megkeresést kaptam, hogy mondjam el, hogyan csinálom, hogy festményeimmel egyszer csak feltűntem a színen a semmiből, és most sorban kelnek el a képeim.
Az a tapasztalatom, hogy az emberek szeretik a szép környezetet és tárgyakat, amelyeket nagy becsben tartanak. A tehetség pedig egy értékes valuta, amelyet lehet kamatoztatni.
A művészeti iskolákba nehéz bekerülni és az sem biztos, hogy a pályaválasztáskor már tudja a gyermek, hogy ezzel akar foglalkozni. Sok-sok olyan tehetséges autodidakta alkotó van hazánkban, akik legbelül tudják, hogy alkotásra lettek teremtve, de oktatás híján teljesen önmagukra vannak hagyatva abban, hogyan is kéne nekikezdeni és mit kell tenni az érvényesüléshez.
Az a probléma, hogy még a művészeti iskolákban sem tanítják meg azt, hogyan kell és hol lehet értékesíteni műveinket. A művészek pedig “máshogy vannak összerakva”, és bizony az értékesítéshez, önmagunk reklámozásához teljesen más készségek és személyiség jegyek szükségesek, mint gyönyörűségeseket alkotni.
Ha nem ismered a buktatókat és a lehetőségeidet, akkor könnyen azok táborát erősítheted, akik aprópénzre váltják tehetségüket vagy sohasem adnak el szinte semmit.
Az e-könyvben sikerem történetét és azokat a lépéseket írtam meg, amelyek ide vezettek, ezáltal egy működő utat mutatok be az önállósodáshoz. Olyan tapasztalatokon alapszik, amelyek megszerzése nekem hosszú évekbe tellett. Itt viszont tálcán nyújtom neked mindezek tanulságait!

Gerendás Paula, 2018

Akik már elolvasták, ezt mondták róla:


B.N.
"Tisztelt Művésznő! Karácsonyra a páromtól megkaptam a könyvét, amit már 24-én el is olvastam! Nagyon inspiráló a könyv, nagyon tetszett. Egy-két éve gondolkozom rajta, hogy szervezek saját kiállítást, és hogy hosszabb távon szeretném értékesíteni a munkáimat. Ahhoz, hogy ezen az úton elinduljak szerintem abszolút segíteni fog az Ön könyve. Nagyon tetszettek a pozitív, lelkesítő gondolatok, az árazásról szóló rész (talán ez az egyik legnehezebb), illetve a marketinggel kapcsolatos tanácsok. Nem utolsó sorban pedig a gyönyörű festmények, amelyek a könyvet illusztrálják, az intenzív színek, amiket én eddig kevésbé mertem kipróbálni, de a szép élénk festményein felbuzdulva a mai napon rendeltem jó pár színt, és a saját stílusomban igyekszem kipróbálni őket. Az első olyan festészetről szóló könyv, amit a legelső laptól a legutolsóig elolvastam. Nagyon köszönöm!"
Sz.N. Budapest
"Ajánlom a könyvet hobby,- és kezdő művészek számára, akik nem tudják miként vágjanak bele az elindulásba és mi minden szükséges a háttérben az alkotáson felül! Nagyon jól összefoglalja a legfontosabb szempontokat az alkotással kapcsolatban és olyan lényeges adatokat ad, amit az iskolapadban nem sajátít el az ember.
Maximálisan reális, az embereket, az igényeket, a való világot mutatja be és, hogy művészként mi mindent kell tudatosan intézni, hogy valóban sikeresek lehessünk és egy olyan híres-neves festőművésztől tanulhatod meg mindezt, aki világszerte állìt ki, ad el festményeket és mindezt profi szinten! Sikeres emberektől tanulva Te is eljuthatsz a saját sikeredhez! Ne hagyd ki!”
H.É.Cs. Nagy-Britannia
"Paula könyve nagyon egyenes, körítésektől és rizsától mentes, ami nagyon tetszik nekem. Rájöttem, hogy a Facebook-os érdeklődőimből azért veszítek vásárlót, mert csak az írásos kommunikációra hagyatkozom. Ezt megváltoztatom azonnali hatállyal. Köszönöm, hogy erre felhívtad a figyelmem. Szerintem újra elolvasom."
B.Zs. Budapest
"A könyvedből származó nyereségem, azon kívül, hogy csodálatosak a képeid... az, hogy valóban kell változtatni a művészekkel szemben táplált hamis adatokon. Nagyon érdekes amit írsz. A legfontosabb számomra pedig az önbizalom, amit nem szabad hagyni letörni. Tudom, hogy sok-sok óra festés és tanulás vezet el a célig. Nagyon hasznos volt az értékesítéssel kapcsolatos tanácsod, ezt is alkalmazom, nem várok a sült galambra, mert az ugye már nem repül. Biztos, hogy többször is el fogom olvasni. Köszönöm, hogy megírtad!"
I.Sz. Németország
"Merem ajánlani, nekem nagyon tetszik! :) Szépen megszerkesztett és fogalmazott könyvecske sok hasznos tippel, gyönyörű, festményekkel díszítve! :) Jó döntés volt, hogy elolvastam, és úgy érzem még visszatérek hozzá egy párszor, mert ezáltal az én tudásom is bővült... Most már kicsit másképpen fogom csinálni a dolgaimat és jól megfűszerezem a hasznos tippjeiddel, kedves Paula! Köszönöm a lehetőséget!"
S.D. Kapuvár
"Gratulálok az írásodhoz! Informatív, és - ami a legfőbb -, hogy tényleg nagyon tud hatni az emberre, érezni benne, miért is ilyen megérintő a festőművészet. Szóval ez szép volt!"
G.E. író, Budapest
"Teljesen egyedülálló, ahogy írsz. Rendkívül gazdag a szókincsed, nagyon magas szintű a fogalmazási készséged, és az egész annyira könnyed. Minden a helyén van. Az egész írás hibátlanul van felépítve. Nagyon magasan, az esztétika hullámhosszán lett megalkotva, ami lenyűgöző. Pont úgy írsz, ahogyan festesz. Ízig-vérig művész vagy, aki mindeközben pontosan tudja, hogy mit csinál. Profi. Teljesen levett a lábamról. Gratulálok hozzá! Tökéletes alkotás!"

brush

Inspiráld magadat, szerettedet, ismerősödet az E-könyvvel!

MOST KEVESEBB MINT 1 MAGÁN KONZULTÁCIÓS ÓRA DÍJÁÉRT, MINDÖSSZE

4350,- FT-ÉRT

MEGKAPHATOD AZ E-KÖNYVET!


RENDELD MEG MOST!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Telefonszám:
Számlázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
Üzenet:

A weboldalon cookie-kat használunk, a lehető legjobb szolgáltatások nyújtása érdekében. A weboldal további böngészésével jóváhagyod ezt.